Om oss

Hem » Om oss

Deisy Design har funnits sedan 1966 och vi arbetar nu liksom då enligt mottot: "Stickat - skönt för hela kroppen!". Under alla år har vår verksamhet grundat sig på två huvudsakliga ting: dels vår stora kärlek till garn och mönster, och dels stickningen som ett underbart hantverk och bidragande faktor till "aktiv vila".

Deisy Design finns på Avenyn i Göteborg där man finner ett stort utbud av garnkvalitéer. I webbutiken presenterar vi endast ett litet urval av det vi för i butiken. 

Vi för som huvudmärke Garnstudios sortiment med Drops Design. Dessa mönster och kvalitéer ligger rätt i tiden - såväl det senaste trendiga som det tidlösa klassiska. Vi har från denna leverantör samtliga kvalitéer, i samtliga färger, alla tillbehör och alla mönster.

Vi har också andraguldklimpar som till exempel kvalitéer från Ullcentrum, Katia, Lang Yarns, Schoppelwolle, Svarta Fåret, Plassard, Fonty, Lovikkagarn och mycket annat.

Några av dessa "specialare" finns med här i webbutiken - andra finns endast i vår butik. Är det något som vi har i butiken men inte i webbutiken är du välkommen att kontakta oss via mail: info@deisydesign.nu eller telefon: 031 - 20 25 75 och lägga din order direkt till oss i butiken.

Vår blogg finns på www.deisy.se och där sker allt från att vi ger sticktips till att vi har tävlingar! 

Missa inte heller att följa oss på Facebook där vi hela tiden gör uppdateringar om vad som är nytt hos oss. 

"Allt" om oss finner du presenterat på vår hemsida: www.deisydesign.nu

/Linda

 

X

Denna hemsidan använder cookies. Väljer du att fortsätta ditt besök i vår webbutik så utgår vi ifrån att du accepterar detta. Mer information om cookies finner du här